• Kayıtlar Şahsen Başvuru ile  01 - 05 Ekim 2018 tarihlerinde  yerleştirildikleri bölümlerde yapılacaktır.
  • Kayıt hakkı kazanan adayların, kayıt süresi içerisinde ilgili fakülte ve  yüksekokula  başvurmaları zorunludur. Bu süre içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.
  • İkinci öğretim öğrencisi iseniz, Türkiye’deki tüm Vakıf Bank şubesi gişelerden  01 - 05 Ekim 2018 tarihleri arasında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Adına Online Tahsilat/Kurum Faturadan Öğrenci Numarası  ile Öğrenim ücretinizi yatırabilirsiniz. (Tutarlar otomatik olarak çıkacaktır). Bankadan alınan dekontun (2 suret) bir nüshası öğrenci işleri bürolarına teslim edilecektir.
  • Banka işlemleri için Öğrenci Numaranızı almanız gerekmektedir.

• Kayıt İşlemleriyle ilgili sorularınız için :  0 850 288 30 26 nolu telefonumuzdan bilgi edinebilirsiniz.