Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Hizmetiçi Eğitim Semineri Yapıldı

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığınca 27 Kasım 2019 tarihinde, Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Seyfullah KARA, Genel Sekreter Yardımcısı Fehmi GÜR ve Üniversitemiz öğrenci işleri birimlerinde görev yapan tüm personelimizin katılımıyla 2019-2020 eğitim-öğretim yılı hizmetiçi eğitim semineri gerçekleştirildi.

Seminerde; 2019-2020 eğitim-öğretim yılı başında yapılan yeni kayıt işlemleri ile ders alma işlemleri, yabancı uyruklu öğrenci kayıtları, eğitim-öğretim işlemleri ile ilgili genel bir değerlendirme yapılarak, karşılaşılan sorunlar ve çözümleri ile öğrenci işlemleri hakkında, yeni ve değişiklik olan bilgilerle ilgili kısa bilgilendirilmeler yapıldı.

Üniversitemizin misyon ve vizyonuna uygun olarak belirlenen hedefler doğrultusunda, öğrenci işleri daire başkanlığı ile birim öğrenci işlerinde sunulan hizmetin kalitesini arttırarak, öğrenci memnuniyeti, iç ve dış paydaşlarla çalışma ve senkronize olma hızını arttırma yönünde kısa ve uzun vadede yapılabilecekler değerlendirilerek, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılından itibaren uygulanabilecekler belirlenmiştir.